Fotografie

GerberaAventura-P12FloraPictura levert studio botanische fotografie van  absolute top kwaliteit. Alle aanwezige studioapparatuur van camera’s en flitsers tot computerbeeldschermen zijn kleurgekalibreerd. Bij het fotograferen wordt onder geconditioneerde lichtomstandigheden, iedere afbeelding vergeleken met het oorspronkelijke product en worden de kleuren aangepast. Er wordt een kleurovereenstemming tussen het product en de digitale afbeelding behaald van ongeveer 95-98% (Adobe kleurprofiel). Zelfs producten met kleuren die door anderen als ‘moeilijk’ worden ervaren kunnen wij op deze manier vastleggen.

Beurzen
Naast het studiowerk wordt er gefotografeerd op tentoonstellingen, beurzen en bedrijven. Omdat het niet geheel mogelijk is om op locatie alles onder geconditioneerde kleuromstandigheden vast te leggen, wordt er voor het behalen van de juiste kleurwaarde wel gewerkt met een kleurmeter en kleurprofielen, die een grotere kleurruimte geven om nuances goed vast te kunnen leggen.

FloraPictura levert de volgende fotografische diensten:

Fotografie van alle botanische producten zoals losse producten, gestijlde producten, boeketten

Productfotografie bij bedrijven

Rapportagefotografie op beurzen, tentoonstellingen etc.

Productfotografie op o.a. tentoonstellingen

Kleur kalibreren van fotostudio’s (bv. voor beeldveilen) inclusief de beeldschermen

Bedrijfsfotografie

Fotografie van accessoires zoals potten en vazen

Alle gemaakte afbeeldingen worden met Photoshop nabewerkt om het afgebeelde zo perfect mogelijk tot zijn recht te laten komen. Daarbij kunt u denken aan onregelmatigheden, vuiltjes, te donkere schaduwen, te flets etc. FloraPictura werkt alleen met de hoogste klasse-apparatuur voor een ongekende kwaliteit van de afbeeldingen.